TP Costumer Service reviews

(282 total reviews)

Jorge Amar

100% approve of CEO

88% positive business outlook

Costumer Service employees have rated TP with 4.5 out of 5 stars, based on 282 company reviews on Glassdoor. This indicates that most Costumer Service professionals have an excellent working experience there. TP is rated 21% above average by Costumer Service professionals compared to other employers within the Administración y consultoría industry (3.7 stars).

Reviews by job title

282 reviews
4.0

Actividades TP

Business Outlook

Pros

Buen ambiente y siempre dispuesto

Cons

No es suficiente tiempo para lo que pueden ser

2mo
👋🏻 Hola, gracias por tu comentario, lo tendremos en cuenta. ✍🏻 Mejoramos cada día para seguir siendo una de las 5 mejores empresas para trabajar en el Latinoamérica por Great Place To Work. 😎🔝 ¡Saludos! #MadeForMore
5.0
Business Outlook

Pros

Me gustan las actividades que se realizan en TP, me gusta la capacitación u el grato ambiente laboral

Cons

No tengo nada que decir

5.0

Ok

Business Outlook

Pros

Ubicación, comisión, flexibilidad, permisos, comisiones

Cons

Organización, comisiones, incentivos, acceso informativo

Viewing 16 - 18 of 282 Reviews

Glassdoor has 99,933 TP reviews submitted anonymously by TP employees. Read employee reviews and ratings on Glassdoor to decide if TP is right for you.